Ja tenim loteria de Nadal !!!!!

Publicado el : 24/09/2017 20:08:38
Categorías : Noticias Rss feed

Com cada any, la nostra protectora i els nostres animals provaran sort al proper sorteig de Nadal del 22 de desembre. El número amb el qual participem és el mateix de tots els anys i les participacions són de 2,50 euros (2 euros de participació en loteria i 0,50 cèntims de donatiu pels nostres animals). Les butlletes es poden trobar al nostre refugi i també, si no us hi podeu acostar, es poden enviar per correu postal fent la petició al mail admin@protectorabcn.es. Un cop ingressat al compte bancari de la protectora l'import de les participacions i les petites despeses de l'enviament, us farem arribar per correu postal les vostres paperetes. Com sempre, esperem tindre sort i que els nostres estimats gossos i gats, puguin gaudir d'una ajuda extra per fer millor la seva vida mentre són al refugi i troben per a ells una nova llar, la llar que tots es mereixen.

Share

Acepto

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros que se instalarán durante su navegación con la finalidad de prestarle correctamente los servicios y mejorarlos, así como realizar estadísticas del uso.
Si continuas navegando, entenderemos que aceptas su instalación. Además, te informamos de la posibilidad de modificar la configuración de tu explorador para evitar dicha instalación
Más información en nuestra Política de cookies