Ya tenemos lotería de Navidad

Publicado el : 07/09/2020 01:51:23
Categorías : Ayúdanos Rss feed , Noticias Rss feed

[CAT]

Un any més, la nostra Protectora i els seus animals participaran en el sorteig de la loteria de Nadal, que tindrà lloc el proper 22 de desembre de 2020. Ja són molts anys d’aquesta tradició amb la qual provem sort per ajudar una mica més els nostres peluts.
 
Especialment aquest any, per totes las dificultats que ens toca viure a tots com a societat degut al COVID, volem compartir aquesta iniciativa amb tots els que vulguin ajudar una mica més als nostres gossos i gats. Tot i les dificultats, esperem comptar amb tot el vostre suport a aquesta iniciativa que, de forma modesta, ajuda també al manteniment dels nostres animals.
 
El número amb el qual participem és el 37.183, el mateix que en anys anteriors, i les participacions són, també com l’any anterior, de 2,50 euros. D’aquest import, 2 euros corresponen a  participació en loteria i els  50 cèntims restants a donatius pels nostres gossos i gats.
 
Els que vulgueu provar sort podeu adquirir ja les  vostres participacions al mateix refugi, qualsevol dia de la setmana (per aquest tema no cal demanar cita prèvia). Pels que no tingueu possibilitats d’apropar-vos al nostre refugi, també és possible enviar-les per correu postal a partir de 3 participacions. En aquest últim cas, podeu contactar amb el correu admin@protectorabcn.es per coordinar el procediment de pagament i enviament de les participacions a l’adreça que ens digueu. El procediment serà pràcticament idèntic al de l’any 2019.
 
Com sempre, us volem agrair per avançat el vostre suport i col·laboració que, en definitiva, és pels nostres gossos i gats pels que tant lluitem i als que tant estimem tots.

[CAST]

Un año más, nuestra Protectora y sus animales participarán en el sorteo de la lotería de Navidad que tendrá lugar el próximo 22 de diciembre de 2020. Ya son muchos años de esta tradición con la que probamos suerte para ayudar un poco más a nuestros peludos.
 
Especialmente este año, por todas las dificultades que nos toca vivir a todos como sociedad debido al COVID, queremos compartir esta iniciativa con todos los que quieran ayudar un poco más a nuestros perros y gatos. A pesar de las dificultades, esperamos contar con todo vuestro apoyo a esta iniciativa que, de forma modesta, ayuda también al mantenimiento de nuestros animales.
 
El número con el que participamos es el 37.183, el mismo que en años anteriores y las participaciones son, también como el año anterior, de 2,50 euros. De este importe, 2 euros corresponden a  participación en lotería y los 50 céntimos restantes a donativo para nuestros animales.
 
Los que queráis probar suerte podéis adquirir ya vuestras participaciones en el propio refugio, cualquier día de la semana (para este tema no hace falta solicitar cita previa). Para los que no tengáis posibilidades de acercaros a nuestro refugio, también es posible enviarlas por correo postal a partir de 3 participaciones. En este último caso, podéis contactar con el correo admin@protectorabcn.es para coordinar el procedimiento de pago y envío de las participaciones a la dirección que nos indiquéis. El procedimiento será prácticamente idéntico al del año 2019.
 
Como siempre, os queremos agradecer de antemano vuestro apoyo y colaboración que, en definitiva, es para nuestros perros y gatos por los que tanto luchamos y a los que tanto queremos.

Share