Ra

¡¡¡ RA, ADOPTADO !!!

Nueva Entrada

Aquest és en Ra, i com a voluntaris de la protectora, sabem perfectament les ganes que té de trobar una família.
La primera vegada que el vaig veure i em van dir com es deia, ràpidament vaig entendre que el seu nom no era casual: Ra, el Deu del sol egipci.
Sempre que passejo amb ell m’agrada aturar-me uns segons, agenollar-me, i mirar els seus ulls càlids i profunds. Així és com ho mira a tot, ja sigui plantes, pedres, bestioles, gossos i gats, des de la gent gran fins als més petits. També et mira així, tranquil i pacient, quan enfonses la mà per la seva cabellera llarga, fina i rossa, que recorda tant fàcilment als raigs del sol.
M’han dit que porta des del 2008 a la protectora, i que ja té 7 anys. La veritat, quan el veus, costa de creure-ho. És ensenyar-li una pilota, i en Ra brinca, rodola, salta, s’emociona i demana amb tot el seu esperit que juguis amb ell. Desprèn energia i vitalitat com un nen petit el dia de nadal, i et venen ganes d’agafar-lo i abraçar-lo i donar-li carícies fins que caigui al terra i trontolli de felicitat.
Em diuen que encara no l’han adoptat perquè és un gos gran. Això no ho acabo d’entendre. Només cal veure’l, dedicar-li cinc minuts i deixar-te enamorar per la seva ànima.
Si algú pogués adoptar-lo...
Sé perfectament les ganes que té de trobar una família.

More detailsAdopta a Ra Apadrina a Ra Hazte Socio

Si Ra ha sido adoptado/a tenemos otros animales que necesitan de tu solidaridad, selecciona su nombre o deja que nosotros lo seleccionemos por tí.

Apadrinado por: Silvia Grañe, Lorena Andrés, Alicia Sitges, Oriol Vives i Ernest Vives, Farida Rafikova


Para conseguir que Ra tenga un futuro mejor necesitamos de tu ayuda. Haz un donativo por una buena causa.

AnimalPerros
SexoMacho
MedidasGrande
EdadAdulto
EstadoAdoptado
ColorBlanco
RazaMestizo
Nacimiento2007
Entrada06-2008